/* Website template by Steen Guttknecht */ Sejlservice

Markiser - afdÆkninger - lÆsejl

SEJLSERVICE

Fabriksvej 3
3100 Helsingør
+45 4055 3230
kentsejlmager@gmail.com
fb

INDUSTRI-SYNING

Hos SEJLSERVICE påtager vi os også industrisyning, altså opgaver der omfatter større styktal. Det kan være til en institution eller virksomhed, som skal have solafdækning for en række altaner eller vinduespartier. Eller det kan være covers til et antal tekniske installationer, vejrudsatte elektronikboxe, betræk til stole og bænke på en udeservering eller terrasse eller lign. Opgaverne er mangeartede, det er bare at ringe til os, så finder vi løsningen.

  • dekoration

    Efterspørgslen efter canvas- og markisearbejde hvor der indgår dekorativt arbejde som billeder, logos, mønstre og motiver til at understøtte kampagner, er stigende. Vi løser også opgaver inden for dette felt.

  • MÅLTAGNING

    T..En stor del af opgaverne inden for canvas- og markisearbejde forudsætter måltagning på stedet. Det indgår derfor naturligt i vores concept at foretage en hurtig og præcis opmåling på stedet.

 

 

 

 

 

solsejl

markise
skab lÆ pÅ altanen, GÅRDHAVEN eller over aftenterrassen

Læsejl eller solsejl til haven, terrassen, campingvognen, gårdhaven, legepladsen, institutionspladsen eller virksomhedens udendørs frokostplads. Overdækninger, afskærmninger osv., fremstillet i sejldug eller markisestof, er overraskende holdbart og et virkeligt flot materiale. SEJLSERVICE kan levere solsejl i både sejldug, markise- og kalechestof. Til læ eller beskyttelse; eller til dekorativt eller reklamemæssigt formål.
Formen og udførelsen kan vælges helt individuelt. Som kunde
bestemmer du selv hvordan produktet skal udformes. Vælg f.eks.
selv form og hvilke type huller/beslag, kantning og forstærkninger,
solsejlet skal have. Alle befæstninger forstærkes de rigtige steder,
beslagene er i kraftigt, korrosionsbestandigt materiale, så det
modstår vind og vejr mange år frem.

bigcover